Webbutik

Bok: Specialsök Jakten på kongen

Pris: 200,00 SEK
Inbunden bok om specialsök som aktivitet och mot SBK prov i specialsök. I denna bok beskriver jag hur du enkelt kan påbörja er träning i specialsök och få ett sökarbete för SBK Prov i specialsök. Jag tar upp alla viktiga delar såsom lek, samarbete, relation, markering, söksystem och färdigheter. Boken är på 64 sidor och lättläst. Boken innehåller även QR-koder så att du kan se filmsnuttar på olika övningar.

Fortsättningskurs i Specialsök - kurstext med QR k

Pris: 125,00 SEK
Detta kurshäfte är en fortsättning på nybörjarkurs i specialsök. Vi tar i detta häfte upp mer hur man tränar fram stadga i markering, anvisning, att vilja arbeta sig fram till gömma, nosfrekvens och självklart starter.

Nybörjarkurs i Specialsök - kurstext med QR kod

Pris: 125,00 SEK
Texthäftet är en steg för steg kurs i specialsök som tar upp allt ifrån önskvärda egenskaper hos en specialsökshund till markering och söklust. Det finns även QR-kod som du kan läsa av via din mobil genom att ladda ner en gratis app för läsning av QR kod. När du scannat QR koden i häftet kan du se en film so just beskriver det texten handlar om.

Specialsök - kong classic

Pris: 100,00 SEK
En glasburk eller redline-plastpåse med ca 20 kongbitar i skiftande storlek. Används ofta som måldoft vid träning av specialsök. Används som måldoft i SBK´s provform Specialsök. Levereras antingen i glasburk eller liten plastpåse.

Introduktion Nose Work - skickas som pdf

Pris: 120,00 SEK
Lättläst text med förklarande bilder gör att du snabbt och enkelt kan komma igång med din Nose Work-träning. Skickas som pdf-fil till din mail.

Kurstext Fortsättning Nose Work - skickas som pdf.

Pris: 140,00 SEK
Vill du komma vidare med Nose Work och träna mer målinriktat? Oavsett om du vill tävla eller bara ha Nose Work som en rolig aktivitet är det alltid bra att lära sig lite mer. Skickas som pdf-fil till din mail.

Magnetrör inkl magnet, set om 4 rör i oli

Pris: 175,00 SEK
Magneten sitter i mitten så i var sida av röret kan man stoppa in en tops med doft eller en liten kongbit. De smälter in och fäster bra. Som kombigömma i Nose Work är de suveräna just genom att man kan sätta ena doften i ena änden och en andra doften i den andra änden.